Video  More
Help You are not logged in Log in

Kryqi i Kuq: Fushatë për dhurimin e gjakut në Shqipëri

 • Duration: 03:38
 • Added: 2009-07-08 21:22:47
 • Views: 409
 • Votes: 0
 • Category: News & Events
 • Channel: youtube
 • Video rate:

Description:
Në Shqipëri, shtimi i numrit të aksidenteve dhe nevojat e fëmijëve talasemikë për gjak të sigurtë, ka shtyrë Kryqin e Kuq të ndërmarrë një fushatë të gjerë sensibilizuese për dhurimin vullnetar dhe…
Në Shqipëri, shtimi i numrit të aksidenteve dhe nevojat e fëmijëve talasemikë për gjak të sigurtë, ka shtyrë Kryqin e Kuq të ndërmarrë një fushatë të gjerë sensibilizuese për dhurimin vullnetar dhe falas të gjakut. Në Qendrën e reagimit të shpejtë, në Vau Dejës, ushtarët profesionistë, që kanë marrë pjesë në misionet paqeruajtëse në Bosnje dhe Afganistan, dhuruan vullnetarisht gjak për të shpëtuar jetë njerëzish.
More...Less...


comments powered by Disqus

Share with your friends

Copy link
Copied

Original source data

Copy code
Copied


What is viral today?

Related videos

  No related videos

  Quick search

  Quick list

  Save to my list:

  New list
  No videos in Quicklist

  My video lists

  You must be logged to see all your lists. Please, log in here.

  Last watched

  This list is temporary for you. To make it permanent, please, log in here.